Sturridge om målet

Bild till nyheten Sturridge om målet
Daniel Sturridge menar att han troligtvis inte gjort ett snyggare mål än det han gjorde i matchen mot Chelsea.

I slutet av kvällens match mot Chelsea valde Jürgen Klopp att byta in mer offensiv kraft. Ett byte som med bara minuter kvar av matchen var att sätta in Daniel Sturridge. Anfallaren tackade för förtroendet och kvitterade med ett drömmål bara två minuter efter att ha äntrat planen.

Efter matchen var det en mycket nöjd Daniel Sturridge som intervjuades.

– Det var ett bra mål. Grabbarna jobbade hårt hela matchen och skapade många chanser i första halvlek. De hade otur som inte gjorde mål. Men det blev ett bra mål för mig i slutet, säger Sturridge.

Anfallaren fick frågan om han någonsin gjort ett vackrare må.

– Troligtvis inte, det var ett fint mål. Men det handlar först och främst om resultatet. Grabbarna jobbade väldigt hårt, så det var fint att få med sig en poäng.

Sturridge har gjort det bra denna säsong och har gjort mål ikväll, mot West Ham, PSG och i ligacupen mot Chelsea. 

– Det är ett lagspel och jag gör mitt bästa av de minuterna jag får. Det är viktigt att bara fortsätta att jobba och ha en positiv inställning till allt som händer. Det har gått bra hittills. 

Efter matchen sågs Sturridge samtala med Chelseas assisterande tränare Gianfranco Zola.

– Jag berättade för honom att jag tittar på videos med honom och lärde från målet i förra matchen (Hazard i ligacupen under onsdagen). Han (Zola) är en stor spelare, en legendar, jag har verkligen sett många videos med honom.


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer