– Dans i omklädningsrummet

Bild till nyheten – Dans i omklädningsrummet
Jürgen Klopp var nöjd med en poäng i London, och berättar att han verkligen gläds åt Daniel Sturridges framgångar.

Daniel Sturridge räddade en poäng till Liverpool under slutminuterna genom ett fantastiskt distansskott. Jürgen Klopp är nöjd med Sturridge och poängen.

– Jag älskade det, för att vara ärlig. Det var så svårt, så svårt. Jag tror att vi gjorde ett enda fel under matchen och de utnyttjade det misstaget. Det är fotboll på en väldigt hög nivå, och då kan sådant hända. Det bör inte göra det, men det kan hända.

– Jag sa till spelarna att om vi spelar den andra halvleken som den första minus ett misstag så skulle vi vinna. Grabbarna gjorde det väldigt bra.

– Jag kan leva med 1-1 mot Chelsea. Det är en tuff plats att åka till. Ett väldigt bra fotbollsslag, men det är vi också, vilket vi såg ikväll. 

– Ja, det är kul. Det är så bra och så välförtjänt. Jag är så glad för hans skull. När jag kom in i omklädningsrummet så dansade alla runt, sa Klopp om Sturridge.

– Han har haft en svår tid, men nu har han en fantastisk tid. Nu vill han troligtvis starta hela tiden, fortsätter Klopp.

– Att komma in och vara pigg och göra avgörande saker är så viktigt. Han visade förra matchen vilken spelare han är och gjorde det igen idag.

Det var dock nära att kvitteringen blev meningslös - i sista sekunden av matchen nickade Marcos Alonso utanför från nära håll efter en hörna.

– Det var nära, för direkt efter målet så höll vi på att släppa in ett.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer