Klopp kritisk mot Friend

Bild till nyheten Klopp kritisk mot Friend
Jürgen Klopp var missnöjd med domare Kevin Friend efter matchen mot Chelsea.

Domare Kevin Friend tog lång tid på sig att godkänna Chelseas kvitteringsmål, VAR användes för att se om det var offside eller inte. Målet blev tillslut godkänt, något som Jürgen Klopp inte var särskild nöjd över.

– Jag tycker att det första målet är offside. De har tre spelare som är offside - minst två. De tittade på det, och menade att de inte var det, och det får vi acceptera, sa Klopp till pressen efter matchen.

– Jag tror inte att jag ser situationen via Liverpool-glasögon, men det var offside. Det var inte mycket, och jag förväntar mig inte att domaren ska se det, men VAR kan se det. Varför använda VAR om du inte vill ta beslut därefter?

TV-kamerorna fångade Klopp när han diskuterade med Shaqiri efter slutsignalen.

– Det handlade om att jag ville att han skulle ha spelat bollen ut till Salah på kanten med frisparken i sista sekunden, sa Klopp på presskonferensen.

Tillslut så var det Jordan Henderson som slog frisparken och lyfte den över allt och alla, och domaren blåste av matchen.

Klopp menar att hans lag hade de bästa chanserna under matchen.

– Det var en svår match för bägge lagen. För varje minut blev vi mer bekväma med vårt spelsätt, och det var vi som hade de bästa målchanserna.

– Det är klart att vi borde ha försvarat oss bättre mot det andra målet. Men när du får Hazard mot dig i full fart in i straffområdet är det inte lätt. Vi gjorde ett liknande mål för en vecka sedan.

Liverpool är utslagna ur ligacupen, och har inte vunnit mot Chelsea hemma på Anfield sedan i maj 2012 - men de röda har chans till revansch på lördag när det är Premier League match mot London-laget på Stamford Bridge.


10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer