– Inget att vara orolig över

Bild till nyheten – Inget att vara orolig över
James Pearce menar att det inte finns någon anledning till att vara orolig över att Sadio Mané inte har skrivit på en kontraktsförlängning, trots att förhandlingar varit igång under en längre tid.

Mot slutet av förra säsongen startade Liverpool kontraktsförhandlingar med Sadio Manés agent Björn Bezemer.

Spelaren har ännu inte skrivit på något nytt avtal, och i somras spekulerades det om en möjlig övergång till Real Madrid, som enligt France Football ska ha gått i stöpet när Zinedine Zidane sa upp sig som tränare.

Enligt Liverpool Echos journalist så finns det inga skäl till att vara orolig över att Mané ännu inte skrivit på något nytt kontrakt.

Senegalesen har nästan tre år kvar på det kontrakt som är aktivt nu. 

– Samtalen med hans agent har så här långt inte lett till att ett nytt avtal har signerats, men jag tycker att det är för tidigt att bekymra sig över det, svarar James Pearce på frågor kring situationen från Liverpool Echos läsare.

– Mané är uppenbarligen lycklig i Liverpool. Det speglas i den utveckling som han har haft som spelare under Jürgen Klopp, och på sättet som han spelat under denna säsong. Liverpool hoppas att han kommer att följa Roberto Firmino och Mohamed Salah och skriva under ett nytt långtidskontrakt. De har ett bra förhållande till hans agent Björn Bezemer, som också är Naby Keitas agent.

– Om ingenting har skett när vi är framme vid starten av nästa säsong kommer jag kanske att börja att bli lite bekymrad. 

Sadio Mané är Liverpools bäste målskytt denna säsong med fyra mål gjorda så här långt.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer