– Vi är glada att Ings inte spelar

Bild till nyheten – Vi är glada att Ings inte spelar
Jordan Henderson har inte missat att Danny Ings har varit i fin form sedan låneövergången till Southampton, och påpekar därför att Liverpoolspelarna är mycket nöjda över att slippa möta sin före detta lagkamrat under lördagen.

Danny Ings är inte tillgänglig för spel mot Liverpool idag, detta då regelverket inte tillåter utlånade spelare att ställas mot den klubb som spelaren är utlånad från. Southamptons lån av Danny Ings kommer dock att leda till en permanent affär i nästa sommar.

Lagkapten Jordan Henderson menar att det är goda nyheter för Liverpool att de slipper Danny Ings på motståndarsidan i eftermiddag.

– Vi kan inte ljuga om att vi är nöjda över att Danny Ings inte kan spela mot oss idag, eftersom att den första säsongen i Southampton är ett lån. Jag menar inget illa med det jag säger, utan jag säger som jag gör eftersom vi i Liverpool känner till hans kvaliteter mer än de flesta.

– När människor inom fotbollen pratar om Danny så är det alltid positivt, men väldigt ofta handlar det om hur bra person han är och vilken fantastisk attityd han har. Båda dessa saker är sanna - han är en person som man trivs väldigt bra med. Men man får inte glömma bort hans talang och förmåga. Han är väldigt teknisk och otroligt smart.

– Dannys resa i Liverpool blev inte riktigt som han hade tänkt sig, när han lämnade oss i somras handlade det om att börja om och att skriva en ny historia.

– Precis som alla de andra grabbarna i omklädningsrummet så var jag mycket glad över att Danny fick den flytt han ville. Jag har själv varit så lyckligt lottad att jag har fått representera laget från min hemstad så jag vet vad det betyder. Southampton är Dannys hem - det är hans klubb, vilket innebär att varje mål och varje poäng kommer att betyda än mer. 

– Det har varit fantastiskt att se honom komma igång så pass bra direkt. Det finns inga tvivel om att han kommer att göra mål och bli en hjälte. Glädjeropen från vårt omklädningsrum kommer att vara högre än någon annan stans när han gör mål, avslutar Henderson.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer