"Målsättningen är att debutera för A-laget"

Bild till nyheten "Målsättningen är att debutera för A-laget"
17-årige Curtis Jones har imponerat stort under försäsongen och efter att på ett år ha gått ifrån U-18 till att sitta på bänken med förstalaget har han nu siktet inställt för säsongen.

"Det har varit en otrolig erfarenhet så här långt", säger Jones i en intervju med Liverpool Echo. "Detta är min barndomsklubb och att spela för Liverpool betyder allt. För mig är detta som en dröm."

"Jag försöker att imponera och göra mitt bästa. Jag lyssnar på allt managern säger och försöker anpassa mitt spel därefter."

Curtis Jones är uppvuxen i centrala Liverpool och han säger att James Milner har varit en viktig del av hans utveckling.

"Att träna med så många klasspelare har varit otroligt för mig. De ger mig råd och berättar både vad jag gör bra och vad jag kan förbättra. Många av seniorspelarna har hjälpt mig på olika sätt."

"Jag måste ge mycket beröm till Milner. Han har varit till stor hjälp. Han har varit i samma position och var ung när han slog igenom i Leeds. Han vet hur det är och att ha någon som honom är bra."

Jones menar även att Jürgen Klopp har hjälpt honom att bli en smartare spelare.

"Jag tror på mig själv och spelar precis som jag gjort i U18 och U23. Jag har inte förändrat mitt spel, men har kanske blivit lite smartare. Alla vet att jag gillar att få bollen, dribbla och göra mål och assist, men Jürgen har verkligen hjälpt mig med andra delar av spelet - framför allt defensivt, med tacklingar, att jobba hem och hjälpa laget. Han har fått mig i bättre fysisk form som spelare. Jag känner att jag orkar mer nu och kan spela med det tempot jag vill."

"Jag hoppas vara med i managerns planer för framtiden. Försäsongen är en stor möjlighet att få uppmärksamhet, så målsättningen är att få debutera i A-laget."


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer