Känner sig hemma i Liverpool

Bild till nyheten Känner sig hemma i Liverpool
Daniel Sturridge menar på att han trivs i Liverpool, och hans uttalanden tyder på att han planerar att stanna på Anfield.

Under sommaren 2019 går Daniel Sturridges kontrakt ut med Liverpool, då kan han lämna klubben gratis.

Det var många som förväntade sig att han skulle lämna klubben redan i sommar, efter ett misslyckat låneuppehåll i West Bromwich under andra halvan av förra säsongen.

Efter goda prestationer under försäsongen har chanserna ökat till att han blir kvar i klubben.

– Jag stortrivs här. Jag gillar grabbarna, och "bantern" i gruppen är otrolig. Jag känner mig hemma igen, och är bara glad för att vara tillbaka och vara en del av gruppen, säger spelaren till Liverpoolfc.com.

Sturridge fick bara sex matcher i West Bromwich och skador förstörde stora delar av tiden där.

– När jag lämnade lärde jag mig mycket. Det är en bra sak. När du inte är involverad så lär du dig mycket om dig själv och laget. Man lär sig av att se på avstånd hur laget spelar. Man kan lära sig mer genom att stå vid sidan, fortsätter anfallaren.

– Jag lärde mig mycket av att se matcherna som grabbarna spelade, och även av att vara i ett annat lag och se hur de gör saker och ting.

Nu pratar 28-åringen som en spelare som har planer på att stanna i klubben.

– Mitt mål är att träna och jobba hårt under försäsongen. Det är mycket löpning, och flera träningsmatcher kvar. Det är ingen press. Det är många matcher under en säsong, så det handlar om att ge allt när du får några minuter på planen. Jag lägger inte stor press på mig själv, tränarstaben eller mina lagkamrater. Det handlar om att trivas. Jag är en del av en otrolig grupp, och vi har möjlighet att vara framgångsrika denna säsong.

– Vi vill vinna titlar, och vi vill lyckas. Det börjar nu, och det är en lång säsong. Det gör inget om du  är involverad i den första matchen eller den femtionde, så länge som du är involverad på resan är det allt som betyder något.


16 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer