Karius osäker på framtiden

Bild till nyheten Karius osäker på framtiden
Liverpool har köpt världens dyraste målvakt i Alisson Becker, vilket har gjort framtiden i klubben osäker för Loris Karius.

Det var efter Lorius Karius två grova misstag under Champions League-finalen som många fans krävde att Liverpool hämtade in en ny målvakt inför den kommande säsongen. Jürgen Klopp svarade med att värva världens dyraste målvakt - Alisson Becker.

Värvningen har gjort framtiden osäker för de målvakter som redan befann sig i klubben. Danny Ward har redan lämnat, i en övergång till Leicester värd £12,5M. Simon Mignolet har även han ryktats vara påväg bort, och nu öppnar även Loris Karius upp för en framtid som inte är med Liverpool. Målvakten pratade med Sky Germany:

– Det är klart att det inte är perfekt för mig, sa Karius när han fick en fråga om Alissons övergång.

– Jag kan inte säga så mycket mer om det, inte heller om min framtid. Det finns fortfarande lite tid kvar (innan transferfönstret stänger).

Karius har också gått ut på sociala medier för att uttrycka sitt missnöje med den kritik som han fått utså den senaste tiden. Han skrev såhär på Instagram:

"Till de som gläds av att se någon annan misslyckas, jag känner för er. Vad än det är som händer i erat liv som gör att ni är fyllda av så mycket ilska och hat så hoppas jag att det kan passera och att bra saker kommer till er."

11 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer