– Alltid samma snack

Bild till nyheten – Alltid samma snack
Jürgen Klopp diskuterade Daniel Sturridges framtid efter matchen mot Bury.

Daniel Sturridge har öppnat försäsong piggt och har sett ganska bra ut under matcherna. Engelsmannen, som lånades ut till WBA under sista halvåret av förra säsongen, är nu inne på sitt sista kontraktsår med Liverpool.

– Det är lite roligt - det är min tredje försäsong här och varje år pratar vi om samma sak. Sturridge har alltid en framtid, det är inga problem, sa Klopp till Liverpoolfc.com efter matchen.

– Det handlar bara om vad vi gör precis nu. Som det är nu är allting bra, vi behöver inte ta några beslut. Just nu tänker jag inte så om mina spelare. Jag går inte runt och tänker, "han får vara kvar, han får inte vara kvar".

Harry Wilson är en annan spelare vars framtid i Liverpool är oviss. Yttern blev utelämnad från truppen till lördagens match då han närmar sig en utlåning till The Championship. Klopp menar att det är annorlunda för de yngre grabbarna.

– Med de yngre så måste vi ta beslut, men inte med de andra. 

– När fönster närmas sig stängning, då måste vi ta beslut, men det är fortsatt öppet, eller hur? Det stänger inte imorgon? Nej, bra.

Adam Lallana hade en mardrömssäsong förra säsongen där den mesta av tiden spenderades på sidlinjen med diverse skador. Nu har han spelat två halvlekar i de två senaste matcherna.

– I början hade vi problem för då var han sjuk, men sedan dess har han deltagit i alla träningspass. Det är väldigt bra för honom. Han är en fantastisk fotbollsspelare, men det är han som behöver försäsongen mest, eftersom att han gick så länge utan att kunna träna. Han hade inte mycket tid att återhämta sig från skador i slutet av säsongen eftersom att vi behövde honom så snabbt som möjligt.

– Nu bygger vi upp en grund på riktig igen. Att han fortfarande kan spela fotboll är ingen överraskning, avslutar managern.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer