Vill värva mer

Bild till nyheten Vill värva mer
Liverpool är inte färdiga på transfermarknaden enligt trovärdiga engelska medier.

Sent under fredagskvällen kom bekräftelsen på att Xherdan Shaqiri blir Liverpools tredje köp för sommaren, efter att Naby Keita och Fabinho anslutit sedan tidigare. Shaqiri kostar Liverpool 13 miljoner pund och kommer att ge fler alternativ i anfallet.

Jürgen Klopp ska vara mycket nöjd över de värvningar som har gjorts, men ännu kvarstår det två positioner, det menar normalt välinformerade Chris Bascombe från The Telegraph.

Tidigare under sommaren var Liverpool mycket nära att signa Nabil Fekir, men affären gick i stöpet precis i slutskedet. Alla avtal var färdiga, spelaren hade valt tröjnummer och gjort intervjuer med LFC TV, men ändå så blev affären aldrig av. Fransmannen var tänkt att ersätta Philippe Coutinho.

Enligt Bascombe har Liverpool fortsatt en nummer 10 på önskelistan och vill få in en sådan typ av spelare innan fönstret stänger 9 augusti. Liverpool är även ute efter en målvakt, det skriver journalisten med bakgrund i Liverpool Echo.

Neil Jones är även han en journalist med bakgrund i Liverpool Echo, numer skriver han för Goal.com. Jones skriver att det inte är några försäljningar på gång just nu, och att man troligtvis kommer att göra ett nytt försök med Fekir. 

Jones nämner Christan Pulisic från Borussia Dortmund, Julian Draxler från Paris Saint-Germain och Bayer Leverkusens duo Kai Havertz och Julian Brandt som möjliga transfermål.


11 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer