Salah gör det igen!

Bild till nyheten Salah gör det igen!
Det blev inget finlir, men Mohamed Salah såg till att det blev seger ändå. 2-1 till Liverpool efter en otroligt viktig vändning under andra halvlek.

PREMATCH

Äntligen dags för match igen efter ett lång landslagsuppehåll. Liverpool kommer till matchen med en statistik som visar att de är näst sämst i ligan efter ett landslagsuppehåll.

Hos motståndarna finns en hel del bekanta, Roy Hodgson som tränare samt Sakho, Benteke och Kelly ute på planen.

FÖRSTA HALVLEK

Crystal Palace öppnade klart starkast, både Christian Benteke och Wilfried Zaha hotade framåt. Med en tydlig taktik att slå långbollar mot dessa två herrar var Palace farliga och Zaha fick efter knappa till minuters spel en fin chans, men Karius stod i vägen.

Liverpool, som såg ut att ha glömt hur man lirar boll, blev helt överrumplade av långbollarna och kunde inte hantera en enda av dem. Efter tolv minuters spel fick Palace utdelning. En skarvnick av Benteke mot en djupledslöpande Zaha ledde till straffspark för de blåröda efter att Karius manglat ner anfallaren. Milivojevic satte säkert 1-0 från elva meter.

Benteke, iskalle forwarden som nyligen blivit petad från Belgiens landslagstrupp, lekte med Liverpools backlinje/centrala mittfält och vann allt i luften.

Med halvtimmen spelad hade Liverpool en boll i nät efter hörna, men det dömdes, helt korrekt, bort för offside.

Crystal Palace kunde välförtjänt gå in till halvtidsvila i ledning 1-0.

ANDRA HALVLEK

Sadio Mané, som varit hetast i Liverpool, satte kvitteringen nästan direkt efter paus. Ett hårt inlägg av James Milner kunde han enkelt stöta in till 1-1.

Liverpool tog tag i taktpinnen efter målet, men Palace fick två jättechanser under kort tid - Benteke lyckades dock att bränna båda.

Sadio Mané, och Liverpool, hade otrolig tur när domare Neil Swarbrick valde att enbart blåsa frispark för Palace när Mané avsiktligt tog bollen med handen i tron om att han skulle få frispark. Ett andra gult kort för Mané hade förändrat mycket.

Klopp gjorde i minut 65 ett dubbelbyte, Lallana och Oxlade-Chamberlain in, Mané och Wijnaldum ut.

Lallana, som har fått säsongen förstörd av skador, hann knappt in på planen innan olyckan var framme igen. En sträckning i baksidan betydde att engelsmannen fick utgå. Lovren in och trebackslinje för Liverpool.

Liverpool hade problem att skapa farliga målchanser, men när chansen kom var det ingen skräll vem som satte dit den; Mohamed Salah gjorde 2-1 till Liverpool med fem minuter kvar att spela.

2-1 blev också slutresultatet, Liverpool lyckades ta hem alla tre poäng trots en relativt dålig insats spelmässigt.