– Jag bad Klopp om råd

Bild till nyheten – Jag bad Klopp om råd
Andy Robertson har tagit sitt spel till en helt ny nivå. Vänsterbacken menar själv att detta är på grund att det hårda jobb han utfört på Melwood, tillsammans med några god råd från Klopp.

Skotten Andy Robertson har nu, efter en tuff inledning, startat 15 av lagets 16 senaste matcher. 

Det var en skada på Alberto Moreno som skulle göra att Robertson fick chansen och när chansen kom, tog Robertson den, och har nu gjort flera bra prestationer. 

– I början av säsongen var jag tvungen att vara tålmodig. Jag är inte sån person att jag går in till Klopp och säger att jag borde starta. Jag frågade honom istället: "Vad kan jag göra? Vad tycker du jag fattas för att få spela?", säger Robertson till Liverpoolfc.com

– Han sa en del saker, som självklart stannar mellan oss. Jag jobbade på det i träningen men Alberto spelade bra. Det var olyckligt att han blev skadad.

– Det var härligt att se honom spela idag, säkert frustrerad. Men fotboll är ett trupp-spel och vi behöver alla. Men att spela vecka in och vecka ut som jag gör nu är väldigt behagligt och jag bygger upp mitt självförtroende. 

– Jag känner mig hemma nu, vilket tog ett litet tag för mig att känna men jag är glad jag är här och jag hoppas jag bara kan fortsätta.

Nästa vecka väntar Newcastle, som besöker Anfield. Robertson ser fram emot matchen och hoppas laget kan ta en ny seger som stärker deras position i kampen om topp fyra.

– Vi måste behålla vår höga standard, som varit hög hela säsongen. Vi har såklart haft några sämre resultat men det är en lång säsong och vi måste bara fortsätta. 

– Vi har satt oss i en bra position men det betyder inget om vi inte slutför det.

Källa: liverpoolfc.com


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer