Barcas bud: £140M

Bild till nyheten Barcas bud: £140M
Allt fler tidningar och journalister skriver att Liverpool kan tänka sig att sälja Philippe Coutinho redan i januari, nu är det Paul Joyce i The Times som menar de röda börjar mjukna - ett bud på £140M kan vara tillräckligt för att Coutinho ska få sin flytt redan nu.

Att Philippe Coutinho vill till Barcelona är nu allmänt känt. Den stora frågan är om brasilianaren lämnar i januari eller till sommaren. Allt mer lutar åt att ett tillräckligt stort bud kommer locka Liverpool att sälja redan denna månad.

Under dagens presskonferens inför derbyt fick Jürgen Klopp frågan om Coutinhos framtid, managern undvek att svara. "Det finns inget att säga" hette det.

Det har varit helt tyst från klubbens håll denna gång, jämfört med i somras när ägarna FSG gick ut med ett publikt statement om att Coutinho absolut inte var till salu. Klubbens tystnad har fått många att fundera - kan det bli försäljning redan i januari?

Ja, menar pålitliga Paul Joyce i The Times.

– Liverpool verkar allt mer benägna att sälja 25-åringen och ett bud på £140M, med en betalning direkt på £100M, verkar vara tillräckligt för att Coutinho ska få sin önskan om en flytt till Camp Nou denna månad igenom.

– Coutinhos skada bör ha läkt innan Liverpool ska ta emot Manchester City 14 januari, men det finns inga garantier på att han är en Liverpoolspelare då, skriver Joyce.

– Den offensiva mittfältaren tror sig ha spelat sin sista match för klubben - han trodde detsamma under sommaren innan Liverpool satte ner foten - och han är villig att offra spel i Champions League under andra halvan av säsongen för att få sin flytt igenom. 

Coutinho är cup-tied och får därför inte representera Barcelona i Champions League denna säsong.


32 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer