– Det är Klopps beslut

Bild till nyheten – Det är Klopps beslut
Philippe Coutinhos framtid i Liverpool är osäker, men enligt Chris Bascombe så ligger beslutet helt och hållet hos Jürgen Klopp.

Oavsett vad som sker med Philippe Coutinho i januari, så är det Jürgen Klopps beslut. Det skriver välinformerade Chris Bascombe i The Telegraph.

– Det finns inte en möjlighet att ägarna Fenway Sports Group kommer att godkänna en försäljning av Philippe Coutinho utan att lyssna på managerns instruktioner. Det var så det såg ut i somras, och inget har förändrats på den fronten, skriver Bascombe vidare.

Spelaren själv vill ha en flytt till Barcelona, och hans framtid hänger nu på det bud som förväntas komma från den spanske ligaledaren. Liverpool avslog ett bud på £115M i somras, och menar att spelaren är värd minst 150 miljoner euro i dagens marknad. 

Klubben har inte gått ut och sagt något om Coutinhos framtid, eftersom det inte har kommit in något bud att ta hänsyn till.

– Det finns folk som menar att det vore bra för Liverpool att lösa ett avtal nu, och behålla spelaren för resten av säsongen. Eftersom det inte har varit några förhandlingar, så är det omöjligt att veta om Coutinho eller Barcelona är öppna för den möjligheten. Endast om ett bud kommer in, kan ett sådant scenario diskuteras, menar Bascombe.

Guillem Balague skriver att Barcelona förbereder ett bud på totalt 150 miljoner euro, om alla klausuler uppfylls.

– Liverpools nummer 10 stod över matchen mot Burnley i måndags på grund av, vad klubben säger, en lårskada. Det innebär att han även kommer att missa derbyt, skriver Bascombe.

Klubben står fast vid att det enbart är en skada som gör att han kommer att missa matchen.


15 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer