– LFC med högst bud på VVD

Bild till nyheten – LFC med högst bud på VVD
Southampton hoppas att ett budkrig om Virgil van Dijk ska ge dem en otrolig summa pengar vid en eventuell försäljning. Journalisten Kevin Palmer menar att Liverpool än så länge har lagt det högsta budet.

Kevin Palmer i irländska Independent står fast vid det han tidigare har skrivit om Virgil van Dijk och en möjlig övergång till Liverpool, även efter att Manchester City enligt journalisten ska ha startat förhandlingar med Southampton. 

En artikel i Independent förra lördagen avslöjade att Liverpool förhandlar med Southampton angående en övergång för mittbacken. Det har samtidigt blivit startskottet för vad Southampton hoppas ska bli ett budkrig mellan Liverpool, Manchester City och andra klubbar. 

Att spelaren kommer att vara tillgänglig för spel i Champions League gör att han är värdefull för klubbarna, och de är beredda att betala dyrt för spelarens signatur.

Palmer skriver att Southampton är väl medvetna om deras utgångsläge och att de kan vänta och se huruvida City, Chelsea eller någon annan klubb kan matcha eller förbättra Liverpools bud. 

Journalisten påpekar att Van Dijk har tre och ett halvt år kvar på  kontraktet med Southampton och klubben kommer inte att sälja billigt. Han skriver samtidigt att klubben ska vara beredd att göra affärer med Liverpool, trots det som hände i somras.

Även Manchester City ska ha öppnat samtal angående ett köp av den eftertraktade mittbacken, men enligt Palmer så hade Liverpool det största budet på bordet den 25 december. Han menar också att spelaren fortsatt är sugen på en flytt till Liverpool.

Budet ryktas ligga runt 70 miljoner pund, som är vad Southampton krävt som absolut minimum om det ska bli någon affär. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer