Woodburn har signerat

Bild till nyheten Woodburn har signerat
Den 18-årige talangen har idag tecknat ett långtidskontrakt med klubben. – Det känns riktigt bra. Nu vill jag bara köra på och visa managern vad jag kan, säger han.

Det senaste året har varit minst sagt händelserik för Ben Woodburn, nyss fyllda 18.

A-lagsdebut med mål mot Leeds framför The Kop som den yngste genom tiderna, vald till Academy Player of the Year och dessutomavgjorde han VM-kvalmatchen mellan Wales och Österrike med matchens enda mål – i debuten!

I dag var han på Melwood och skrev ett nytt långtidskontrakt med Liverpool FC, fram till 2022. 

– Det är en obeskrivlig känsla! Det här är klubben jag vill vara i och jag vill stanna så länge som möjligt. När de berättade vill jag bara skriva kontraktet så fort som möjligt. 

Men han inser att han  fortfarande har en lång väg att vandra.

– Det finns massor med utrymme för utveckling. Jag kämpar på varje träning för att förbättra mig och förhoppningsvis kan jag göra det.

– Defensiven och att göra fler mål är några områden som jag vill förbättra. Ta en plats i A-laget och spela som en A-lagsspelare.

– Men jag känner också att jag har växt både fysiskt och tekniskt plus att jag har bättre självförtroende. Resten av den här säsongen är mitt mål att spela så många matcher som det är möjligt, både för U19 och förstalaget. Förhoppningsvis kan jag hjälpa U19 att ta sig vidare i UEFA Youth League.

Källa: Liverpoolfc.com


14 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer