Robbo bidar sin tid

Bild till nyheten Robbo bidar sin tid
Andy Robertson har faktiskt gjort fler matcher för det skotska landslaget (4) än för Liverpool (3) sedan övergången från Hull i somras! – Jag blir alltid irriterad när jag inte får spela, säger vänsterbacken.

– Men med åren har jag lärt mig att kanalisera frustrationen till att jobba hårdare på träning istället för att resignera, fortsätter 23-åringen.

I Liverpooldebuten hemma mot Crystal Palace den 19 augusti var han en av planens bästa spelare i 1-0-segern. Sedan har han bara spelat i 1-1-matchen mot Burnley och 0-2-förlusten i Ligacupen mot Leicester.

– Jag kan bara fortsätta att ha tålamod och förhoppningsvis kan jag vända på detta och få mer speltid. 

– Jag är realist och vet hur stark truppen är, men jag har samtidigt varit nöjd med mina insatser i de tre matcher jag fått spela. Jag tillåter mig inte att börja hänga med det huvudet utan jobbar vidare i tron på att mina chanser kommer.

– För mig och Moreno är det så att antingen startar vi eller så sitter vi på läktaren. Vi har flest offensiva spelare på bänken, spelare som kan komma in och förändra matchbilder.

– James Milner spelade vänsterback hela förra säsongen och många trodde då att Moreno var färdig. Men han har jobbat väldigt hårt och spelat bra när han fått chansen. Det är frustrerande för mig, eftersom det troligen var köpet av mig som fick honom att lyfta sig.

– Så jag tror att jag har gett Liverpool två bra vänsterbackar.

Källa: BBC Sport


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer