Bild till nyheten Rapport: Äntligen 3 poäng
Det har varit ett par tuffa veckor för Liverpool och det har blåst rejält kring Jürgen Klopp och backlinjen. Kanske kan det lugna ner sig lite nu när de återvänder till Melwood med tre färska poäng.

PREMATCH:

Liverpool har haft problem under den senaste tiden och har inte lyckats vinna sedan urladdningen mot Arsenal innan landslagsuppehållet. Det var också dags för revansch efter att Leicester slagit ut de röda ur Ligacupen tidigare i veckan.

FÖRSTA HALVLEK:

Matchens första chans får Leicester när Jamie Vardy blir fri från kanten efter att Dejan Lovren upphävt offsiden, men Mignolet står i vägen för den engelske landslagsforwarden.

13 minuter in skjuter Emre Can ett distinkt skott utifrån som går i stolpen, Mohamed Salah är där på returen men står för en jättemiss.

Bara tre minuter senare fick egyptiern ta revansch på sig själv - Philippe Coutinho slår ett fint inlägg mot bortre, där Salah nickar in 1-0 till Liverpool.

Philippe Coutinho skulle spela en stor roll även i det andra målet. Brassen skruvade in en frispark förbi Kasper Schmeicel i den 24:e minuten. 2-0.

Med bara sekunder kvar av den första halvleken lyckas Leicester reducera till 2-1 på hörna. Okazaki stod rätt när Mignolet missar bollen när han försöker boxa bort den.

ANDRA HALVLEK:

Andra halvlek behövde lite tid på sig för att dra igång på allvar, men efter 65 minuters spel byter Jürgen Klopp in Daniel Sturridge. Engelsmannen behöver bara tre minuter på sig innan han, i ett 3 mot 2-läge, spelar fram Jordan Henderson som elegant sätter 3-1.

Men firandet varar inte länge. Bara minuten senare står Jamie Vardy helt fri och nickar in en retur. 3-2.

Det var nog många som satte lördagsgodiset i halsen när Simon Mignolet sparkar ner Jamie Vardy i straffområdet och domare Anthony Taylor pekar på straffpunkten.

Som tur är kunde även belgaren ta revansch på sig själv när han lyckas rädda straffen från Jamie Vardy som dunkade bollen rakt i mitten.

Det blev som vanligt nervöst i slutet och varenda inlägg kändes livsfarligt, men Liverpool klarade denna gång av att hålla i ledningen. Matchen slutar 3-2 till de rödklädda - äntligen en seger igen och 3 mycket viktiga poäng.