Seger för U18

Bild till nyheten Seger för U18
Steven Gerrard ledde sitt U18-lag till seger i sitt första Merseyside-derby som tränare.

Steven Gerrards första Merseyside-derby som tränare blev en minnesvärd historia för de röda. Det blev seger med 3-1 mot Everton på akademien i Kirkby under fredag kväll.

Det var dock Everton som tog ledningen i matchen. Anthony Gordon gav gästerna ledningen kort innan paus.

Efter 69 minuters spel kom kvitteringen, signerad Curtis Jones. Jones hittade lite yta i straffområdet och sköt in kvitteringen från nära håll.

Det tog sedan inte många sekunder innan samme man hade gjort 2-1 för hemmalaget, med en fin halv-volley efter en hörna.

Rafael Camacho avgjorde sedan matchen med fem minuter kvar, med ett hårt och lågt långskott.

Liverpools lag: Grabara, Coyle, Lewis, R Williams, Glennon, Dixon-Bonner (Sharif), Longstaff (McAuley), Tagseth, Millar (Hunter), Jones, Camacho.

Outnyttjade avbytare: Raitanen, B Williams.

Källa: Liverpool.no