Robbo hoppas få chansen

Bild till nyheten Robbo hoppas få chansen
Andy Robertson missade Arsenal-matchen på grund av att hans första barn kom till världen. På lördag hoppas han få chansen mot Man City.

"Robbo" har svarat för två starka VM-kvalatcher för Skottland under den senaste veckan, men är långt ifrån säker på att han får starta i toppmötet mot City på Etihad på lördag (avspark kl 13:30). 

Vänsterbacken missade det senaste ligamötet, 4-0-krossen mot Arsenal, då han tillbringade helgen med flickvännen och välkomnade sonen Rocco till världen.

"Jag är nöjd med mina två landskamper, men nu handlar det om att resa tillbaka och förbereda sig inför Man City."

"Jag kan bara fokusera på att återhämta mig snabbt och förhoppningsvis finns jag med i managerns planer på lördag. Konkurrensen är stenhård eftersom Alberto Moreno har varit strålande i staften. Jag tycker i och för sig att jag också har gjort det bra när jag fått chansen."

"Hela laget har spelat bra och vi är fortfarande obesegrade. Vi har en bra bredd i och har även fått in Oxlade-Chamberlain."

"Det blir tufft att ta över vänsterbacksplatsen, men managern har gjort det klart att det kommer att bli rotation med tanke på alla matcher. Även på detta stadiet har det redan varit 2-3 förändringar till varje match."

"Jürgen Klopp är i en klass för sig själv. Han har varit helt suverän med mig. Han ler och skojar i omklädningsrummet, men han vet att alla spelarna är beredd att fightas för honom. Han är älskad av spelarna och en mycket bra manager. Jag är säker på att jag kommer att bli en bättre spelare under honom och hans stab."

Källa: The Scotsman


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer