Klopp om "Ox"

Bild till nyheten Klopp om "Ox"
Under sista dagen av transferfönstret blev Alex Oxlade-Chamberlain klar för Liverpool. Jürgen Klopp är mycket nöjd med att Alex ansluter sig till klubben och det projekt som pågår. Detta tre år efter att Klopp fick upp ögonen för mittfältaren.
- Jag är väldigt väldigt väldigt glad att vi har lyckats signa Alex. Jag har väntat och hoppats att vi skulle lyckas med denna värvning och när nyheten kom att han är vår var det fantastiskt.

- Jag kommer ihåg första gången jag såg honom spela. Det var i Dortmund 2014 och han kom in som inhoppare och hade en stor påverkan på matchen. Han stod verkligen ut på grund av sin snabbhet och attityd.

- Vi vann den matchen men förlorade returen. I den matchen startade han och spelade bra. Jag tror han prickade stolpen. Jag har följt honom sen dess och när jag fick höra att det fanns en chans att värva honom behövde jag inte tänka två gånger.

- Jag har hört mycket prat om positioner men låt oss prata om spelaren istället. Han är en spelare med mycket goda förmågor som ger allt till sitt lag. En positiv spelare som är villig att ta risker för att saker och ting ska hända på plan.

- Han är ung men har mycket erfarenhet. Premier League, Champions League och spel för hans land. Han är redan en väldigt bra spelare och jag tror att han har mentaliteten och lusten att kunna bli ännu bättre, det gör mig uppspelt.

- Han gjorde inte ett lätt val men ett mycket bra sådant. Att följa med på denna resan med alla dessa talangfulla spelare vi har i truppen och med fantastiska supportrar. Jag välkomnar honom till Liverpoolfamiljen.

Det gör vi också, välkommen Alex! YNWA.

Källa: liverpoolfc.com


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer