Carra i svensk tv

Bild till nyheten Carra i svensk tv
Viasat har fixat ett grymt nyförvärv inför Champions League-starten. Jamie Carragher kommer att jobba som kanalens fotbollsexpert. – Skandinavien har alltid varit mycket speciellt, både för mig och Liverpool FC. Jag är väldigt glad att få chansen att arbeta som expert, säger han.

39-åringen, som gjorde 17 säsonger och 737 matcher i Liverpooltröjan, kommer alltså att bidra med sin unika expertis till MTG Sports Champions League-sändningar på Viasat Sport Premium HD, TV3 och Viaplay.

– MTG:s långa erfarenhet och kunnande i att bevaka internationell fotboll på högsta nivå, kombinerat med min egen entusiasm och erfarenhet gör det här till ett perfekt partnerskap, säger Carra som även är en uppskattad expert för Sky Sports Premier League-sändningar.

MTG:s sportchef, Per Nunstedt, är mallig över förvärvet.

– Jamie Carragher är en av Europas populäraste expeter. Hans direkta och öppna sätt att diskutera fotboll engagerar verkligen och det ska bli kul att han nu fortsätter i samma anda som Champions League-expert i vårt gäng, säger Nunstedt och fortsätter:

– I avdelningen klubbikoner så har Jamie Carragher en liknande status som Ryan Giggs i Manchester United eller Tony Adams i Arsenal, efter sina år i Liverpool. Givetvis har han superkoll på den engelska fotbollen efter 16 år i Premier League, men kom också ihåg att han var med och lyfte Champions League-bucklan i Liverpools magiska final mot Milan 2005.

Det glömmer vi aldrig, Nunstedt.


19 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer