"Vi säljer inte - oavsett bud"

Bild till nyheten "Vi säljer inte - oavsett bud"
Jürgen Klopp påpekar ännu en gång det faktum att Philippe Coutinho inte kommer att säljas i detta transferfönster.

Även om Barcelona kommer med ett tredje bud på över £100M så kommer det att avslås, skriver James Pearce i Liverpool Echo.

"Oavsett vad Barcelona säger att de kommer att bjuda, så vill vi inte ha det. Det är ett tydligt besked. Vi vill inte ha pengar, vi vill investera i laget och ha det bästa laget, eftersom vi har våra mål och drömmar," säger Klopp i en intervju med Liverpool Echo och andra brittiska tidningar.

Då Klopp uttalade sig efter matchen mot Watford och sa att "hans chefer" skulle bestämma utfallet, tolkade många det som att Fenway Sports Group skulle kunna sälja mittfältaren.

Klopp understryker nu att det han menade var att FSG redan hade satt ner foten mot en försäljning med sitt pressmeddelande, och att en vidare debatt i temat var meningslöst.

"Det är inte så att jag inte vill prata, men jag kan inte förändra mina svar. Om det kommer ett bud på en spelare och jag säger 'nej' till exempel, då kan ägarna säga 'ja, låt oss höra hur mycket de vill betala'. De kan då sälja spelaren om de får t.ex. £50 miljoner om det är så mycket de vill ha. Det är så en klubb fungerar."

Så var det med Hans-Joachim Watzke i Dortmund. Tror du att jag sa 'sälj Nuri Sahin till Real Madrid så snabbt som möjligt?' Det var inte mitt beslut. Spelaren hade kontrakt. De blev eniga. Jag ber inte om saker jag inte kan få, och jag respekterar spelreglerna.

"Så om jag skulle säga 'jag vill sälja honom' och de säger 'nej, vi vill inte sälja' så hjälper det inte."

"Jag har spelaren från senast 31 augusti igen, eller när ryggen är bra nog."

"Jag kan leva med detta. Det är inte några problem. De är hundra procent säkra på sin sak. Det finns inget mer att säga," avslutar Klopp. 


22 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer