Ings målskytt i comebacken

Bild till nyheten Ings målskytt i comebacken
Danny Ings gjorde comeback ikväll när Liverpool U23 vann sin ligapremiär med två noll. Ings gjorde ett av målen.

Danny Ings fick spela de första 45 minuterna i premiärmatchen borta mot Swansea, och gjorde en bit in i halvleken 1-0 efter ett kliniskt avslut från nära håll.

Liverpool gick in till pausvila med en 1-0-ledning efter en halvlek där båda lagen skapade chanser men bortalaget hade flest.

I matchminut 63 utökade matchens lirare, Yan Dhanda, Liverpools ledning till 2-0, vilket skulle bli slutresultatet.

Seger i ligapremiären för Neil Critchleys U23 alltså, och Danny Ings fick sina första minuter ute på plan sedan den allvarliga knäskadan han ådrog sig i oktober.

Liverpool U23: Grabara, Whelan, Hart, Phillips, Jones, J Williams, Virtue, Kane, Ings (Alves, 46), Dhanda, Brewster (Gomes, 77).

Oanvända avbytare: Crump, Johnston, Masterson.