Coutinho kan missa Hoffenheim

Bild till nyheten Coutinho kan missa Hoffenheim
Jürgen Klopp berättar på presskonferensen inför Watford att Coutinho kan missa både lördagens och tisdagens match. Daniel Sturridge bör vara spelklar till tisdag.

Om Coutinho:

"Han är inte fit till Watford-matchen. Han har inte tränat sedan fredag förra veckan. Han är osäker till tisdagens match också."

"När FSG säger något som detta, då är det hundra procent säkert. Du kan läsa vad de sa. Det största problemet för mig är huruvida han är tillgänglig för spel i helgen eller inte. Från oktober 2015 och fram till nu bör ingen ha tvivlat på det goda förhållandet mellan mig själv och FSG."

"Denna klubb är större än oss alla. Det vi försöker göra är att styra klubben för våra supportrar. Fotboll är en sport för supportrarna."

Om Watford:

"Vi har sett ett par av deras träningsmatcher och har en aning om vad vi kan förvänta oss. Deras tränare är väldigt duktig och gjorde ett bra jobb för Hull. Vi vet tillräckligt om dem.

"Det gäller att få fram de sista 20-30 procenten nu när det börjar på riktigt. Hemmaplan är en stor fördel som hjälper dig att få fram det lilla extra. Men vi började borta förra säsongen så det ska inte vara några problem."

Om Salah:

"Alla kan se hans kvaliteter. Snabbhet, teknik, avslut."

"Hans snabbhet är mycket viktig för oss. Han kommer att skapa mycket ytor och med Sadio Mané på andra kanten blir det ännu fler alternativ."

"Det är svårt att försvara sig mot snabbhet. Men vi måste använda den på rätt sätt, inte bara ge bollen till honom hela tiden och tro att han ska göra nått."

Om transfers och eventuella alternativ till huvudmålen:

"De spelare som vi tar in är de spelarna som vi vill ha. Det är så jag ser det. Det finns ingen plan B, C. De vi tar in är plan A. Jag kan inte ta in en spelare bara för köpandets skull."

Om Ryan Kent:

"Han har verkligen mognat sedan förra försäsongen. Han tog verkligen chansen under sitt lån. Han kom tillbaka och har imponerat såhär långt."

Om Daniel Sturridge:

"Han hinner inte till morgondagens match, men bör vara redo för spel mot Hoffenheim på tisdag."

Om Danny Ings:

"Han kommer att spela med U23 ikväll. Han behöver matcher. Nu är han skadefri. Han har varit med på alla träningar under försäsongen. Men läkaren sa att han inte borde stressa med att spela match, så det var därför som vi inte använde honom i våra matcher, men nu är han redo."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer