"Jag är i bästa möjliga form"

Bild till nyheten "Jag är i bästa möjliga form"
Daniel Sturridge har imponerat under försäsongen. Klopp sa igår att han inte hade sett engelsmannen i bättre form under sin tid i Liverpool.

Daniel Sturridge har imponerat på Jürgen Klopp under försäsongen. Anfallaren, som har fått de tre senaste säsongerna halvt förstörda av skador, ska vara riktigt vältränad och säger själv att han är i så bra form som är möjligt.

Under sin semester i USA jobbade Sturridge stenhårt efter att ha återhämtat sig från sin höftskada som störde honom i maj månad.

"Jag jobbade individuellt under sommaren, jag jobbade skiten ur mig. Det var en skön känsla, härligt att lägga ner tid i gymmet."

"För att kunna hjälpa tränaren och hans lag att vinna titlar gäller det att jag kan övertyga om att jag är i så bra form som möjligt."

"Det känns bra, jag njuter av det här. Det är kul att skämta med grabbarna och att hjälpa de nya att komma in i gruppen."

"Jag pratade med Phil (Coutinho), vi är troligtvis några av de spelare som varit längst här. Det är lite komiskt att vi är i den situationen, vi skämtade lite och skrattade åt det."

"Det är vårt jobb att hjälpa de nya spelarna att komma in i laget och samtidigt pusha oss själva till nästa nivå. Managern försöker verkligen få ut så mycket som han någonsin kan. Det är en härlig känsla."

Sturridge säger att lagandan och vänskapen mellan spelarna, som hjälpte laget att sluta topp fyra förra säsongen, är ännu bättre nu.

"Ingen här beter sig som att de vore bäst i världen. Alla är ödmjuka och är här för att lyckas. Alla vill vinna titlar och bli så bra som möjligt."

"Managern pushar oss för att vi ska bli så bra som vi kan. Känslan i truppen är bättre än på mycket länge."

Spelarna förberedde sig inför matchen mot Crystal Palace med ett tufft träningspass sent under tisdagskvällen.

"Vi körde rusher på en kilometer. Det var specifika hastigheter för specifika grupper," sa Sturridge.

"Det är som ett mentalt test nästan. Man blir trött men man måste fortsätta. Man har sina lagkompisar bredvid sig. Det är tufft, men det är värt det."

"Det är en konstant kamp med dig själv, det är som en boxningsmatch inuti huvudet."

Källa: Liverpool Echo


12 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer