Gini tror på titelkamp

Bild till nyheten Gini tror på titelkamp
Holländaren menar att Liverpool har tillräckligt bra trupp, och är säker på att de inte kommer att upprepa förra säsongens misstag.

"Jag säger inte att vi kommer att vinna ligan med en gång, men jag tror att vi har tillräckligt bra trupp för att kämpa om den. Jag är säker på att vi inte kommer att göra samma misstag som förra året. Jag tror på både mig själv och de andra spelarna," sa Gini Wijnaldum till Liverpool Echo.

"Förra säsongen startade vi bra, men i januari och februari hade vi många dåliga resultat. Därför var vi inte med i kampen om titeln."

Under förra årets säsong gick Liverpool obesegrade genom mötena mot topp sex, men förlorade fem matcher mot lag på den nedre halvan av tabellen. Wijnaldum tror att de kan lära av mästarna.

"Vi måste läsa av matcherna bättre. Du behöver inte alltid vinna matcher med skönspel. Chelsea är ett bra exempel på det. Förra säsongen var de det bästa laget. De vet vad som krävs," menar Wijnaldum

"Mot topp sju eller åtta förlorade vi inga matcher. Jag tror att matcherna mot de mindre lagen blir ännu viktigare nästa säsong, och de kommer vara lite annorlunda."

"Många sa att vi inte klarade av att hitta lösningar när lag parkerade bussen mot oss. Om du har tillräckligt med självförtroende kommer du att hitta lösningar själv när motståndaren ligger väldigt låg. Vi har spelarna för att klara av det, nu måste vi visa det också."

"Vi spelade inte bra mot de mindre lagen. När vi spelar mot lag längre ner i tabellen denna säsong, så kommer vi att använda förra årets förluster som motivation."


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer