Ser ut att stanna i Soton

Bild till nyheten  Ser ut att stanna i Soton
Lokaltidningen Daily Echo hävdar att Virgil van Dijk kommer att bli kvar, och att £60M inte ska vara tillräckligt för att få Southampton att sälja.

"Virgil van Dijk har inte lämnat in någon transferansökan och Southampton känner sig säkra på att kunna behålla sin stjärnspelare", skriver journalisten Adam Leitch i lokaltidningen Daily Echo.

Han fortsätter med att skriva att det finns rykten om att van Dijk ska vara desperat för en övergång till Liverpool och att holländaren ska ha försökt att övertala ledningen i Southampton att sälja.

"Daily Echo erfar att ett sådant samtal mellan klubben och spelaren inte har ägt rum, han ska inte ha pressat på för en övergång bakom kulisserna. För ögonblicket tror Southampton att de kan behålla mittbacken, trots rykten att Liverpool är tillbaka på planen," skriver Leitch.

"Det sägs att de röda önskar att värva honom för £60M. Daily Echo erfar att den summan inte är nog för att fresta Southampton."

"I Liverpool-leden tror de att detta kan förändras om van Dijk skulle pressa på för en övergång. Det skulle dock vara överraskande från en typ som han, eftersom den tillbakadragne  26-åringen är en viktig del av spelargruppen."

Leitch skriver vidare att Southampton önskar att behålla sin mittback iallafall en säsong till. De tror inte att hans värde kommer att sjunka, och menar att de förtjänar spelarens lojalitet efter att ha grävt djupt i fickorna för att kunna erbjuda spelaren ett sexårskontrakt förra sommaren.


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer