Robbo-wan's Tuppence: The not too bad XI

Bild till nyheten Robbo-wan's Tuppence: The not too bad XI
Transfersäsongen går vidare… Rykteskvarnen – den så kallade Rumour Mill – mal på med mer eller mindre trovärdiga rykten, spelare är klara eller inte, supportrar är spända, nervösa, besvikna… Eller inte.

På samma sätt som vi ibland fått spelare som var rena duds, blanks, nitlotter, no-shows, felvärvningar eller helt enkelt WTF-värvningar har vi fått in en del spelare som kanske inte var World Beaters, men som ändå satt ett hyfsat avtryck i den röda själen – åtminstone min.

Vissa spelare var redan världsstjärnor när de kom till Liverpool – Tänk Babbel, Riedle (förövrigt något av en dud) – så de är inte med i denna elva.

Här är några härliga tjommar - Och då har jag inte tagit med några personliga favoriter som Gregory Vignal som hade en fantastisk säsong i par med Riise som då gick vänsterytter, Maxi Rodriguez som blandade och gav, eller Nigel Clough som var en bra spelare, men kanske lite för långsam – som är uppsatta i en härligt obalanserad 3-4-3.

Vem kan glömma Razors tackling på Dwight Yorke – i en försäsongsmatch – som bröt den nyvärvade (till rekordsumma) manyoo-spelarens båda ben och höll honom borta från gräset i mer än halva säsongen? Eller hur Robbie Fowler skämtade med honom en gång – med betoning på EN GÅNG!

Vad sägs om Arbeloa som gick från att vara en ”VEM?” till att köpas av Real Madrid?

David Speedies målsnitt i rött (6 mål på 14 matcher) eller varför inte Rosenthals 22 på 55? Sämre resultat har vi fått från prestigevärvningar som Litmanen och Morientes.

Nåja… Härliga tjommar är det.

Målvakt: Sander Westerveld

Vänsterback: Fabio Aurelio

Innerback: Neil ”Razor” Ruddock

Högerback: Alvaro Arbeloa

Vänsterytter: Albert Riera

Innermittfält: ”Kung” Igor Biscan

Innermittfält: Nicky Barmby

Högerytter: Yossi Benayoun

Anfallare: David Speedie

Anfallare: Titi Camara

Anfallare: Ronny Rosenthal

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer