Senaste nytt!

Bild till nyheten Senaste nytt!
Hej och hå, här följer en sammanfattning av helgens rykten. Monacos Mbappé på tapeten, enligt seriösa källor.

Såväl Liverpool Echo som L'Equipe uppger att Liverpool kastat sig in i racet på Monacos tonårssensation Kylian Mbappe', 18. Detta sedan Jürgen Klopp träffat spelarens agent. 

Favoriter i nuläget tycks vara Real Madrid.

* * * * * 

Liverpool har levererat ett bud på £35M + £4M i add-ons till AS Roma för giftige yttern Mohammed Salah, 25. Förhoppningsvis händer något positivt i denna affär under veckan, när allt landslagsmatchande är över. 

* * * * *

Mittbacksjakten fortsätter efter debaclet med Virgil van Dijk. Här vimlar det av namn, men hetast i nuläget verkar Lazios holländare Stefan de Vrij, 25, vara. LFC ska ha fått ett första bud på drygt £17M förkastat, då italienarna värderar honom till £30M.

En annan kandidat som seglat upp är Middlesbroughs Ben Gibson, som lyckats etablera sig i den engelska landslagstruppen trots att laget ramlade ur Premier League.

* * * * *

Daily Mirror och Daily Express hävdar att Liverpool förbereder ett bud på £40M för Arsenals mittfältare Alex Oxlade-Chamberlain, trots att denne bara har ett år kvar på kontraktet. "Ox" är missnöjd med Arsenals erbjudande och vill också få chansen att spela i samma position som barndomsidolen Steven Gerrard.

* * * * *

Andra mittfältare som det surrats om under helgen är Lazios playmaker Sergej Milikovic-Savic som mäter 192 cm i strumplästen och är tillgänglig för omkring £25M.

Trots tjafset kring van Dijk ska Klopp vara beredd att gå för Southamptons playmaker Dusan Tadic. Serben lär ha en utköpsklausul på £13M. Allt enligt The Times.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer