Gini: "Jag tog en chansning"

Bild till nyheten Gini: "Jag tog en chansning"
Georginio Wijnaldum berättar om hans förlösande 1-0-mål som han själv menar var en rejäl chansning.

Holländaren bröt in i straffområdet och sköt ett hårt skott som passerade Brad Guzan vid hans första stolpe. Det var ett förlösande mål som fick Anfield-publikens ångest att förvandlas till glädje.

Så här säger Wijnaldum själv om målet:

"Jag tog en chansning om jag ska vara ärlig, vanligtvis tror målvakterna att du ska skjuta mot bortre stolpen."

"Jag tänkte att jag testar att skjuta hårt mot den andra sidan. Jag hade tur att den gick in, för det var en chansning som jag tog."

"Allt strömmar genom ditt huvud i det ögonblicket. Man är bara glad över att ha gjort mål och hjälpt laget och gjort fansen glada. Det är det enda man tänker på."

"Nu kan man tänka hur viktigt målet egentligen var. Det var ett mål som hjälpte oss att fortsätta framåt, men just i det ögonblicket är det svårt att tänka klart."

Liverpool kommer att vara med i Champions League, åtminstone play off, för första gången sedan 2014 - en belöning för en tuff säsong med en strid om fjärdeplatsen som inte kunde avgöras förrän den sista omgången hade spelats.

"Det känns otroligt bra. Som spelare vill du spela mot de bästa lagen i Europa och det kan man göra i Champions League," sa Wijnaldum

"Det har varit vårt mål enda sedan vi inte längre kunde kriga om titeln. Vi spelade för att nå Champions League, och vi lyckades."

Källa: Liverpoolfc.com


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer