"Aldrig tvivlat på Daniel"

Bild till nyheten "Aldrig tvivlat på Daniel"
Jürgen Klopp menar att Liverpools nr 15 har hittat tillbaka till formen igen.

Sturridge har inte startat i ligan sedan bortamatchen mot Sunderland den 2 januari (2-2) där han gjorde lagets första mål.

Han har inte heller spelat 90 minuter fotboll i PL sedan 11 maj förra året!

Men enligt Klopp är anfallaren tillbaka i sin bästa form och skryter över att han har sett riktigt vass ut på träningarna de senaste veckorna.

"Jag har aldrig tvivlat en sekund på Daniel Sturridge. Att han i viktiga stunder inte har varit tillgänglig för oss handlar om oflyt. Det är inte hans fel, inte mitt fel, det är bara så det har varit", konstaterar managern.

"Jag tänker bara på det som händer här och nu och jag litar 100 procent på Daniel. Han är en fantastisk forward som spelar på instinkt. För oss är det goda nyheter att han nu är tillgänglig. För tre-fyra veckor sedan var jag inte lika säker, men nu är han tillbaka."

Såväl Klopp som Liverpoolfansen hoppas att Sturridge kan bli tungan på vågen i de två återstående ligamatcherna mot West Ham och Middlesbrough.

"Jag skulle älska om det hände. Men det händer inte bara för att jag snackar om det. Vi känner alla till hans kvaliteter. För ögonblicket ser han väldigt bra ut."

# # # # #

Liverpool Echos reporter James Pearce anser att Sturridge och Lallana ska vara med från start mot West Ham i morgon.

"Sturridge bör ersätta Origi i anfallet mot Hammers och Adam Lallana måste också komma tillbaka i sin centrala mittfältsroll, där han åstadkommit så mycket skada för motståndarna tidigare under säsongen."

"Om detta är slutet för Sturridges Anfield-karriär så förtjänar han chansen att gå med en smäll!", avslutar reportern.

Läs hela krönikan här.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer