Duo osäker mot Hammers

Bild till nyheten Duo osäker mot Hammers
Firmino och Lucas kämpar mot klockan för att hinna bli friska till West Ham, avslöjade Jürgen Klopp på dagens presskonferens. Se videon här.
Om matchen:

"Denna match är precis lika viktig som de senaste. Det känns alltid som att om man inte vinner, så kommer det och det hända. Men pressen kommer alltid i slutet av varje säsong och vi vet att vi har denna press på oss. Alla konkurrenter är väldigt starka, men vi är också starka."

"Att möta West Ham är alltid tufft, men vi är fokuserade på jobbet som vi måste göra. Jag är positivt, även utan droger! Det borde inte vara någon överraskning att jag inte använder sådana saker."

Om West Hams hemmaform:

"Segern mot Spurs var deras bästa match på länge. Medierna skrev att Bilic var under press och laget visste att de ville jobba vidare med honom nästa säsong. De var aggressiva och försvarade sig bra och utnyttjade chanserna de hade. Vi förväntar oss alltid att motståndaren är på sitt aklra bästa."

Om vikten av CL inför sommarens spelarjakt:

"Att komma in i Champions League har stor betydelse för sommarens transfers. CL har mycket att säga på många områden. Men jag kan inte gå in till omklädningsrummet och säga till grabbarna att ju bättre ni spelar, desto bättre spelare kommer och tar era platser!

Om Sturridge och Lallana är startklara:

"Daniel är klar och det är bra. Det har varit svårt fram till nu, för vi kan inte starta med en spelare och tänka att han kanske måste kliva av efter 40 minuter. Nu är situationen så att efter en vecka med träning så har vi förhoppningsvis fler möjligheter."

"Lallana kände av sina 70 minuter efter Watford. Det går tyvärr inte alltid att spela hela matcher direkt efter skada. Han var inte aktuell från start då, men nu är han redo för det."

Om Firmino och Lucas:

"Vi har fortfarande lite problem med Firmino, men också Lucas som kände något efter matchen mot Southampton. Bobby kände något i en muskel, men han vill alltid spela så ibland måste vi ta beslut åt honom. Detsamma med Lucas, han kände av två muskler, men kommer antagligen tillbaka i träning idag. Firmino är kanske tillbaka i morgon."

Om topp 4-kampen:

"Spelare av toppkvalitet måste vara redo för de avgörande ögonblicken, om de ska vinna något. Även Chelsea, som har haft en så bra säsong, måste vänta ända tills nu för att kunna säkra ligatiteln. Vi har haft finaler och förlorade mot Man City på straffar och hade en bra halvlek mot Sevilla, och med några annorlunda beslut så hade den matchen också kunnat sluta annorlunda."

"Så jag vi är redo för en ny 'final.' Det handlar om att vara organiserade och försvara sig bra. Konsten är att veta om allt och använda sig av det. Det man inte kan göra något åt måste man ignorera."

Om Sturridges inhopp mot Southampton:

"Om han inte varit i form kunde han inte ha gjort det. Inte ens Daniel kan prestera om han inte är i form. Jag skulle gärna ha använt honom mot Crystal Palace, men då var han inte tillgänglig."

Om Southampton:

"Det var en helt annan match då Southampton spelade mot Arsenal i onsdags. Det var en öppen match och jag har ingen aning om varför de gjorde Arsenal en tjänst."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer