Ödet i egna händer

Bild till nyheten Ödet i egna händer
Man United och Man City fick bara oavgjort mot Swansea respektive Middlesbrough. Vilket innebär att "The Reds" fortfarande är på 3:e plats inför morgondagens bortamatch mot Watford. Vem hade anat det!?

Mourinhos mannar kryssade för tionde gången i ligaspelet hemma på OT mot ett Swansea som slåss för sin PL-existens.

Islänningen Gylfi Sigurdsson smekte in en fantastisk frispark när tio minuter återstod. United tog annars ledningen strax före pausvilan genom Rooney, som förrättade en horribelt dömd straff sedan Marcus Rashford lagt sig platt, utan tillstymmelse till kontakt med keepern Fabianski.

Swansea kunde dessutom ha fått med sig segern på övertid, då Fernando Llorente missade bollen grovt, helt friställd med David de Gea.

Till råga på allt tappade dessutom Manchester City poäng borta mot Middlesbrough (2-2) som fortfarande har en pytteliten chans att rädda kontraktet.

Liverpool är därmed fortfarande i förarsätet för en Champions League-plats. Om vi vinner de fyra sista matcherna är det bara Arsenal som kan passera oss – ifall de vinner sina återstående vill säga, plus fixar bättre målskillnad.

Men Gunners möter dessutom Tottenham borta, med start kl 17:30.