Ings imponerar

Bild till nyheten Ings imponerar
Anfallaren jobbar stenhårt varje dag för att vara redo inför nästa säsong.

Danny Ings är namnet på allas läppar på Melwood efter att ha visat oerhörd professionalism och vilja under sin rehabilitering. 

Jürgen Klopp har lämnats mållös av engelsmannens fantastiska attityd efter att ha åkt på en ligamentskada under EFL-Cupmatchen i oktober. Ings satte den tuffaste av utmaningar för sig själv för att hålla formen på topp. Han bestämde sig för att simma motsvarigheten till den engelska kanalen I Melwoods 20 meter långa inomhuspool. 

Och nu slutligen efter fyra månaders intensivt simmande har anfallaren äntligen nått sitt mål. Att komma upp i distansen som är ca 30 kilometer krävdes 1700 längder och som om det inte var imponerande nog så kunde Ings enbart använda överkroppen!

Danny Ings kom på en fri transfer från Burnley inför säsongen 2015/16. Under sin första säsong han anfallaren med att bland annat göra mål i Merseysidederbyt på Goodison Park. 

Skadan mot Tottenham var en enorm besvikelse för Ings. Han hade precis hade tagit sig tillbaka efter en korsbandsskada som han drog på sig på första träningen med Jürgen Klopp förra säsongen. "Ingsy" kunde tyvärr endast göra 11 framträdanden för Liverpool under sin första säsong. 

Men hans enorma slit och hängivenhet har ingjutit respekt hos tränarstaben och spelarna och han är en perfekt inspiration för resten av laget. Ings fick tidigare i månaden grönt ljus att börja jogga utomhus igen så han är på rätt väg. 

Det finns inget utsatt datum för en återkomst men förhoppningen är att 25-åringen ska kunna vara med från starten av nästa försäsong.


16 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer