Video: Sjukstuga inför Palace

Bild till nyheten Video: Sjukstuga inför Palace
Klopp har haft sin presskonferens inför Crystal Palace. Positivt: Lallana kör igång för fullt nästa vecka. Negativt: Lucas, Matip och Klavan är stora frågetecken inför söndagens möte – och Hendo kan ha spelat färdigt för säsongen.

# Om sin framtid i Liverpool FC: 

"Jag gillar att vara här, men jag har ingen lust att störa folk med min person om vi inte klarar att vara framgångsrika. Vi måste fortsätta att utvecklas och förbättra oss för att nå framgång. Det vore en stor ära att få stanna här i många år – och i så fall har vi varit framgångsrika."

# Om nya målvaktsrykten:

"Handlar det om Joe Hart? Normalt brukar jag inte prata om sådant, men... Han är en fantastisk keeper, men vi har redan målvakter av högsta kvalitet."

"Det är inget för oss, inte på grund av Joe, utan därför att vi redan har två starka målvakter och Wardy i Huddersfield som har haft en suverän säsong. Vi tar tillbaka honom i sommar och sedan har vi konkurrens. Även de unga målvakterna gör stora framsteg, så keeper-situationen ser bra ut."

# Om Joe Hart:

"Inte aktuell nu och inte aktuell i framtiden."

# Om Mamadou Sakho:

"Hade du semester förra veckan? Pratade vi inte om det här då? Ingenting har förändrats sedan dess. En ny bra match för Palace. Han är en bra spelare och självklart tittar vi på matcherna. Men det finns inget annat att säga om det."

# Om Adam Lallana:

"Adam jobbar på bra med rehabcoachen. Bör vara i full träning nästa vecka, onsdag eller torsdag. (Kan vara aktuell för Watford, reds anm).

# Om Danny Ings:

"Danny har precis börjat springa igen efter sin långa rehab. Men han är ännu inte i närheten att komma tillbaka i full träning."

# Om nya skador på Lucas, Joel Matip och Klavan:

"Joel och Lucas dras med småskador. Klavan är också ett 'kanske'. Det är en lättare skada, men det bör finnas tillräckligt med tid inför Palace. Ingen av dem är definitivt ute på söndag."

# Om Henderson spelat färdigt:

"Jag vet inte. Han kan inte träna riktigt och vi måste vänta och se. Om det finns något jag kunde säga här så skulle jag göra det. Vi snackar intensivt med olika medicinska team, men det är inte bra. Han ser helt frisk ut, men han kan inte spela fotboll."

# Om segern mot WBA:

"Jag sa till grabbarna efteråt att det såg ut som vuxen-fotboll. I början av säsongen spelade vi spännande fotboll, men när vi inte hade den rätta känslan lyckades vi inte få med oss de resultat vi ville ha. Alla vet att det är svårt att skapa 10 chanser på 45 minuter mot West Brom, men att göra det målet var fantastiskt, även om det kanske inte var vår bästa match. Men det här hände för fyra-fem dagar sedan, nu tar vi sikte mot Crystal Palace."

# Om Divock Origi:

"Han fyllde 22 i tisdags och är fortfarande en ung grabb, vilket man även kan se i matcherna. Det är inte så att jag måste ge honom 20 olika råd, men han skötte sig bra (mot West Brom), höll i bollen och hjälpte laget väldigt bra. Han ser riktigt bra ut på träning pcls¨. Men han kan inte alltid vara den som gör målen, så det var ett stort steg i rätt riktning för honom. Han var i fin form vid den här tidpunkten ifjol (innan skadan mot Everton, reds anm), sedan har han behövt tid på sig att hitta tillbaka till samma nivå. Det är vårt jobb att se till att han blir jämnare."

# Om att Sakho ej spelar:

"Mama är en väldigt bra försvarare, speciellt om laget försvarar sig djupt, vilket Palace gör. Han är en stark kille, bra på att tackla och blockera. Att inte ha tillgång till honom är inte de bästa nyheterna för Palace. Han är en bra spelare, en cool kille."

# Om Christian Benteke:

"När bollen är i luften är han deras största hot. Han har gjort 14 mål för Palace och nytt självförtroende. När du spelar mot Zlatan, eller den typen av forward, så måste man försöka undvika inlägg. Det är så det fungerar. Om vi låter dem slå 50 inlägg är det troligt att han kommer att ha några farliga nickar. Det är inte hans enda styrka, men en av de främsta."

"Men vi kan inte bara fokusera på Christian, även Zaha och Townsend finns runt honom. En av de bästa offensiva linjerna i Premier League".

# Om att hitta rätt mittbackar:

"Vad kan jag säga? Idag behöver jag inte en lösning för nästa säsong, jag behöver en lösning för kommande helg. Kanske måste vi pröva det här paret (Gomez och Lovren, reds anm) men det skulle förstås hjälpa om vi kunde få spela med samma mittbackar under en längre tid. Vi har haft lite otur, men det beror inte på intensiteten. Det är fortfarande några dagar kvar för oss att jobba fram en lösning."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer