Can: "Wijnaldum är otroligt viktig"

Bild till nyheten Can: "Wijnaldum är otroligt viktig"
Emre Can berömmer Georginio Wijnaldum som enligt tysken är otroligt viktig för laget med hans förmåga att länka samman spelet.

På grund av skador på Jordan Henderson och Adam Lallana har Klopp förlitat sig på duon Emre Can och Georginio Wijnaldum på mitten. 

Duon har gjort det bra och har hjälpt Liverpool att gå sju matcher utan förlust i kampen om de åtråvärda Champions League-platserna.

Likt de andra spelarna i truppen är Emre Can imponerad av Wijnaldum och hans insatser sedan han anlände från Newcastle i somras. Tysken sa såhär till Liverpool.com:

"Han är väldigt viktig för oss eftersom han är den spelare som länkar samman spelet."

"Han gör det väldigt bra, han är stark också, en riktigt stark kille. Han kan lira, han är en otroligt bra fotbollsspelare, defensivt gör han ett bra jobb också."

"Han har gjort det väldigt bra för oss under säsongen. Han har spelat riktigt bra. Han kanske inte är iögonfallande hela tiden men han gör skitjobbet för oss, en otroligt viktig spelare."

En annan spelare som under den senaste tiden fått chansen till spel på mittfältet är Trent Alexander-Arnold. Can berömmer ynglingen:

"Han är en väldigt, väldigt bra kille," sa Can

"Jag gillar hans karaktär, för när du är ung måste du jobba hårt och det är exakt vad han gör, precis som de andra grabbarna."

"Han tränar bra och när han väl får chansen är han där för att ta den."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer