Matchrapport: Stor seger!

Bild till nyheten Matchrapport: Stor seger!
Liverpool tog ledningen med den första halvlekens sista händelse. Där Liverpool på ett typiskt "Tony Pulis-spel" gör mål på fast situation. Vi gör jobbet och vinner borta mot Tony Pulis-mannar för första gången i ligaspel.

PREMATCH

Resultatet innebär att Liverpool behåller sin tredjeplats i jakten på de åtrovärda Champions League-platserna.

FÖRSTA HALVLEK

Det var en slö halvlek där båda lagen skapade få målchanser. Chadli hade hemmalagets bästa målchans, där han på ett inlägg från Phillips missar bollen, ett jätteläge från bara några meter från målet.

Firmino hade ett skott som smekte tätt utanför. Och Origi ett skott mitt på Foster i målet.

Det skulle dröja till 45:e minuten där Liverpool har en frispark ute vid långsidan. Milner slår ett hårt inlägg där Lucas nickskarvar vidare till bortre stolpen där landsmannen Firmino dyker upp och nickar 1-0 till gästerna.

ANDRA HALVLEK

West Bromwich är tidiga ute på planen, hade Pulis varit framme med hårtorken tro?

Milner får ett jätteläge på volley men drar avslutet över målet. Annars kontrollerar Liverpool halvleken och låter inte hemmalaget komma till farligheter. Mignolet gör viktiga räddningar och utboxningar under de sista minuterna.