Klopp inför Stoke

Bild till nyheten Klopp inför Stoke
Liverpool har inte vunnit borta i ligan sedan före jul och nu väntar två raka matcher på bortagräs. Först ut är Stoke och här kan du läsa vad Jürgen Klopp hade att säga på dagens presskonferens.

Om Sadio Mané:

"Vi är ganska säkra på att han måste opereras, men vi vet inte när det kommer att ske. Säsongen är över för hans del. Jag anser det som omöjligt att han kommer att spela mer den här säsongen." 

Om Adam Lallana och Jordan Henderson:

"Lallana känner sig mycket bättre, men han är inte tillbaka i träning och kommer inte att var tillgänglig i helgen. Vi kommer att behöva några till innan han kan vara tillbaka. Hendo har också blivit bättre, men vi vet inte när han kan börja träna igen."

Om Daniel Sturridge:

"Han tränar normalt. Vi får se med tanke på helgens match." 

Om Philippe Coutinho:

"Phil är fortfarande sjuk och var inte på Melwood igår och inte heller idag. Men han är snart frisk igen. Han följs upp kontinuerligt av vår läkare och han känner sig mycket bättre. Vi får värdera om vi ska ta honom med oss i morgon. Han kommer inte att vara långt ifrån att kunna vara med."

Om Champions League:

"Jag tror inte 65 poäng kommer att vara tillräckligt för att ta en Champions League-plats. Vi måste bara plocka så många poäng som möjligt. Vi kan inte påverka vad våra rivaler gör."

Om Stoke:

"Vi vill ställa upp med ett så starkt lag som möjligt. Just nu tänker vi bara på den matchen, som blir en stor utmaning. Stoke är ett bra lag, som aldrig är enkla att möta. De har en tydlig spelstil och de har många valmöjligheter."


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer