Lånekollen

Bild till nyheten Lånekollen
Rapport om Liverpools 13 utlånade spelare den gångna helgen.

Mamadou Sakho, Crystal Palace: Spelade 90 minuter och såg till att laget höll nollan i 1-0-segern mot Watford.

Lazar Markovic, Hull: Spelade 86 minuter när laget åkte på stortjong (0-4) på Goodison Park mot Everton.

Jon Flanagan, Burnley: Bänkad hela matchen när laget spelade 0-0 mot Sunderland.

Pedro Chirivella, Go Ahead Eagles: Spelade hela matchen och tröstmålade i 1-3-förlusten mot  PEC Zwolle. Hans andra mål i Holland, men laget ligger nu sist i tabellen.

Andre Wisdom, Red Bull Salzburg: Spelade mittback när Salzburg krossade Austria Wien med 5-0. Imponerande insats, enligt rapporterna. Salzburg leder ligan med sju poäng.

Danny Ward, Huddersfield: Hade en mardrömseftermiddag mot nedflyttningskandidaten Bristol City. 0-4. Kunde inte göra mycket åt målen, då hela laget var under isen.

Ryan Kent, Barnsley: Hoppade in och spelade 35 minuter i 0-2-förlusten borta mot Norwich. Piggt inhopp, men yttern har haft det svårt att platsa den senaste tiden.

Cameron Brannagan, Fleetwood: Spelade 70 minuter och assisterade till segermålet (hörna) i 1-0-segern mot Walsall. Brannagan spelade sedan också 30 minuter mot Wimbledon.

Lloyd Jones, Swindon: Utanför truppen för andra matchen i rad.

Ryan Fulton, Chesterfield: Satt på bänken igen, både mot Peterborough och Bristol Rovers

Allan Rodrigues, Hertha Berlin: På bänken i hela matchen mot Köln i Bundesliga. Får fortfarande knappt med speltid.

Taiwo Awoniyi, NEC Nijmegen: På bänken i hela matchen mot Utrecht. Fått begränsat med speltid hela säsongen.

Jack Dunn, Tranmere: Fortfarande lårskadad. Förväntas åter om två-tre veckor.