Hendo med på träningslägret

Bild till nyheten Hendo med på träningslägret
Efter söndagens bortamatch mot Manchester City är det en del spelare som åker på landslagsuppdrag. Resterande har fått åka på träningsläger på Teneriffa. Jordan Henderson som har missat de senaste fyra matcherna på grund av skada, har följt med på träningslägret. Daniel Sturridge stannar dock hemma.

Ett ungt Liverpool har rest till Teneriffa för ett träningsläger som varar i en vecka. Detta läger är till för spelare som inte är på landslagsuppdrag . Jordan Henderson har rest med laget och där kommer han fortsätta sin rehabilitering, med förhoppning om att kunna medverka i derbyt mot Everton. Han har missat de fyra senaste matcherna på grund av en fotskada.

Däremot har Daniel Sturridge stannat hemma i Liverpool för att fortsätta sin rehabilitering. Han har inte kunnat spela sedan förlusten mot Hull i februari, då Sturridge har haft problem med en höftskada.

När flera spelare är på landslagsuppdrag, har Klopp valt att ta med en del spelare från akademin. En av dessa är Yan Dhanda, som också fick följa med på förra månadens träningsläger i Spanien. Dejan Lovren, Loris Karius, Joel Matip, Alberto Moreno, Lucas Leiva och Kevin Stewart har alla rest till Teneriffa. Träningslägret varar fram till fredag och sedan får spelarna en fri helg innan det är dags för träning på Melwood igen.  

Källa: Liverpool Echo


11 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer