"Vi kunde ha vunnit men oavgjort var rättvist."

Bild till nyheten "Vi kunde ha vunnit men oavgjort var rättvist."
En ärlig Gerginio Wijnaldum menar att det oavgjorda resultatet mot Manchester City var rättvist men antyder en viss besvikelse över att de inte kammade hem alla tre poäng.

Det händelserika mötet på Etihad slutade med delade poäng efter mål av James Milner från straffpunkten och en kvittering signerad Sergio Aguero i matchminut 69.

Båda lagen hade otroliga lägen att avgöra i matchens slutskede. Både Adam Lallana och Aguero missade chansen att bli matchhjälte.

Wijnaldum menar att det finns en mängd positiva saker för de röda att ta med sig från matchen:

"Jag är lite besviken, men det är inte så farligt för om man tittar på matchen hade City två fina chanser att avgöra på i slutet," sa holländaren till Liverpoolfc.com.

"Innan vi släppte in målet hade vi lägen att göra 2-0 och vi hade ett par andra målchanser som vi inte satte."

"Vid 1-1 så hade vi ett läge via Adam Lallana men vi lyckades inte sätta dit bollen. Det är det som gör mig besviken, men det var ett rättvist resultat."

Det är nu dags för ett landslagsuppehåll och Liverpool kommer att spela nästa omgång i Premier League den första april när Everton står för motståndet.

Med tanke på resultatet och insatsen mot City tycker Wijnaldum att Liverpool har en bra position för att avsluta säsongen starkt i jakten på de åtråvärda Champions League-platserna.

"Vi måste se till att vi inte förlorar matcher för att i fotboll kan allt hända under en match."

"Om vi spelar som vi gjorde idag (igår, reds.anm), du kunde se passionen i laget, då är det svårt att slå oss och det är så här vi måste spela hela tiden."


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer