Can: "Jag vet vad jag är kapabel till"

Bild till nyheten Can: "Jag vet vad jag är kapabel till"
Emre Can hoppas att ha satt punkt för vad han själv kallar en "tuff period" med sitt avgörande mål mot Burnley.

Liverpool kom tillbaka från underläge för att ta hem alla tre poäng. Detta efter en kvittering i den första halvlekens slutskede signerat Georginio Wijnaldum samt ett avgörande långskott av Emre Can efter timmen spelad.

Efter matchen pratade Emre Can om hur viktigt målet var för honom personligen.

Tysken vill använda målet som en språngbräda mot positivare tider efter att ha kämpat med en vadskada som han menar ska ha haft en negativ effekt på hans form.

"Jag vet att jag har haft en väldigt tuff period. Jag har inte haft allt för mycket självförtroende under de senaste veckorna och jag har inte presterat så bra."

"Men jag hade en känsla att jag skulle komma tillbaka, jag kände att jag blev starkare igen och jag vet vad jag är kapabel till när jag är helt skadefri."

"Det var ett steg framåt idag och jag måste hålla den här nivån. Jag hade problem med min vad men jag ville inte ta en paus, tränaren ville det inte heller, jag ville hjälpa laget."

"Om jag känner mig bra, om jag känner mig stark, då vet jag vad jag kan göra."

 Can menar att det är lika tillfredsställande att vinna genom en krigarinsats som när spelet flyter på bättre.

"Det var tre otroligt viktiga poäng eftersom vi tidigare har förlorat dessa typer av matcher men idag lyckades vi att vinna."

"Vi vet att det inte var vår bästa match men i det här läget är det viktigt att ta tre poäng och det gjorde vi. Vi är väldigt glada."

"Det är otroligt viktigt med tre poäng och att man ibland kan vinna genom mindre vackert spel, som idag."

"Det var väldigt tufft för att Burnley gjorde det bra. De var starka i luften och jag tycker att de var smarta. Det var inte lätt men vi vann matchen och det är det viktigaste."

Mittfältaren var också nöjd att se laget följa upp vinsten mot Arsenal med en till vinst även om matcherna såg helt annorlunda ut.

"Det var en annorlunda match, i Premier League är ingen match den andra lik. Ett lag gillar att spela långt medan ett annat föredrar att spela bollen mer."

"Idag, var det annorlunda gentemot förra veckan. Arsenal ville spela bollen mer, inte slå långt, men idag ville motståndarna slå långa bollar och de är starka i luftrummet."

"Jag tycker att vi gjorde det helt okej. Det var inte vår bästa insats men vi gjorde det ganska bra."

Källa: Liverpoolfc.com     


14 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer