Mané månadens spelare

Bild till nyheten Mané månadens spelare
Sadio Mané blev idag utsedd till Standard Chartered Player of the Month och gav fansen ett löfte, "Vi ska göra allt för att göra fansen stolta."

Sadio Mané, som spenderade stora delar av januari iväg på Afrikanska mästerskapen, satte med sina två mål mot Tottenham punkt för en jobbig period för de röda.

Senegalesen gjorde två mål under den första halvleken i den matchen och säkrade tre viktiga poäng för Liverpool samtidigt som han gick upp på tvåsiffrigt för säsongen. 

"Jag är väldigt glad över att ha blivit utsedd av fansen. Jag ser fram emot att göra mitt bästa för laget," sa Mané till Liverpoolfc.com

"Det var ett par jobbiga veckor. Vi hade det kämpigt och det var inte lätt för oss, klubben eller fansen. Men det är så fotbollen kan vara."

"Det ligger bakom oss nu och vi har självförtroendet tillbaka. Vi ska göra allt fram tills säsongen är slut för att göra fansen stolta."

Trots att Liverpool förlorade två frustrerande matcher mot Hull City och Leicester City under månaden gav segern mot Tottenham hopp i kampen om de fyra främsta platserna.

Det var en liknande match i lördags, när Arsenal besegrades på Anfield. Mané gjorde återigen mål och anfallaren hoppas att laget kan fortsätta att använda stödet på hemmaplan fram till slutet av säsongen.

"Det var en härlig kväll (matchen mot Tottenham). Vi var tvungna att vinna och det lyckades vi med."

"Fansens stöd var fantastiskt. Vi vill tacka alla för det otroliga stödet. Vi ser fram emot att få ytterligare stöd och support."


13 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer