"Blickar framåt"

Bild till nyheten "Blickar framåt"
Liverpool har bara vunnit två av tolv matcher under 2017, frustrerande tycker Simon Mignolet som menar att det inte finns några ursäkter och nu gäller det att blicka framåt.

"Det finns mycket man kan skylla på för att det har blivit såhär. Vi kan säga att vi haft en del skador, att vi haft många matcher eller att Sadio (Mane) var iväg på afrikanska mästerskapen. Men detta är bara undanflykter och vi vill inte leta efter ursäkter. Vi vill bara blicka framåt"

"Vi vet mycket väl att januari inte var en bra månad för oss men vi vill inte titta bakåt. Nu får vi en möjlighet mot Arsenal och det ser vi fram emot. Vi visade i början på säsongen att vi kan spela bra och skapa chanser mot Arsenal. Detta måste vi göra igen. Det är nästa match som betyder något."

"Du kan ta kritiken och göra om den till bränsle. Vi måste pressa oss själva ännu hårdare, och se fram emot nästa möjlighet. Nu står vi inför en ny match, nya 90 minuter."

Just nu ligger Liverpool på en femteplats i ligan, ett poäng bakom Arsenal som har en match mindre spelad. Tolv matcher återstår för Klopps manskap innan denna säsongen tar slut.

"Tolv matcher är många poäng som kan vinnas eller förloras. Målet är att alltid vinna nästa match."

"Alla matcher är svåra i Premier League men som klubb måste vi försöka få ihop så många poäng som möjligt av dessa matcherna."

Källa: Liverpool.no


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer