Klopp redo att förstärka i sommar

Bild till nyheten Klopp redo att förstärka i sommar
Jürgen Klopp avslöjar att det redan har börjat planeras för att förstärka truppen i sommar.

Jürgen Klopp och spelarna är för tillfället i La Manga för ett träningsläger inför slutspurten i Premier League.

De röda fortsätter ligaspelet med en resa till Leicester senare under månaden där de kommer att försöka bygga vidare på den imponerande vinsten över Spurs senast.

Samtidigt som laget försöker att uppnå klubbens ambitioner på planen, pågår det även ett intensivt arbete vid sidan av den, utfört av Klopp och hans stab. Planeringen för framtiden är i full gång.

"Det är inte många beslut fattade just nu. Varför skulle det vid den här tidpunkten?" sa Klopp till Echo gällande eventuella värvningar.

"Men vi är i full gång. I slutändan är jag säker på att vi kommer att ha en riktigt bra trupp. Vi har redan en bra trupp och med ett par till bra spelare kommer den bli ännu bättre. Vi har en stabil grund här."

"Självklart kommer huruvida vi spelar Champions League eller ej påverka. Vi kommer att behöva en bredare trupp vilket man måste vara beredd på, det är självklart."

"I och med de skador vi har haft skulle vi behövt en bredare trupp för ligaspelet i år också, men nu har vi tagit oss igenom den perioden."

"Våra planer kommer att förändras beroende på hur många turneringar vi kommer vara inblandade i," avslutar tysken.


21 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer