"Jag ser ofta Loris framför spegeln"

Bild till nyheten "Jag ser ofta Loris framför spegeln"
Vem i Liverpool är roligast? Vem har bäst frisyr och vem har sämst klädstil? Mittbacksklippan Joel Matip avslöjar allt om sina lagkamrater.

Joel Matip har imponerat under sin första säsong i Liverpool. Sedan flytten från Schalke i somras har Liverpool varit svårslagna med Matip på planen. Efter en skadeperiod och en kontroversiell period där han inte fick spela på grund av FIFA, är nu Matip tillbaka i laget. 

Han är nu på väg till La Manga med resten av laget och har i en intervju avslöjat roliga fakta om sina lagkamrater. Han berättar bland annat att Coutinho och Sturridge är de mest talangfulla och att han ofta ser Karius framför spegeln.

Bästa kompis: "Jag har ingen speciell kompis men jag tycker att språket alltid hjälper. “Dejan (Lovren), Loris (Karius), Emre (Can), Ragnar (Klavan). Jag pratar alltid med dem, jag försöker bli bättre på språket. Det blir lättare om personerna förstår vad jag säger men jag är inte alltid säker på det."

Roligast: "Dejan. Han har alltid ett roligt skämt eller något, du kan alltid skratta med honom.

Mest talangfulla: "Daniel (Sturridge) och Coutinho. När du ser de med bollen behöver du inte säga något. Alla vet att de är fantastiska.

Bäst frisyr: "Jag tycker Alberto (Moreno) talar för sig själv. Alltid speciellt. En dag kom han in med blont hår och jag blev chockad."

Sämst frisyr: "Det blir svårt. Alberto igen."

Tuffaste spelaren: "Det finns många tuffa spelare men Dejan."

Mest vältränade: "Kev Stewart. Jag vet inte varifrån han får sin kraft men han kan springa hela tiden och jag tror aldrig han slutar."

Störst chans att bli TV-expert: "Henderson."

Bästa passningspelare: "Gini (Wijnaldum) och Henderson."

Bästa tacklare: "Tillbaka till Dejan."

Sämst klädstil: "Roberto Firmino och Alberto."

Spenderar mest tid framför spegeln: "Jag ser ofta Loris (Karius) framför spegeln."

Källa: LiverpoolEcho


14 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer