Hendo kallade till spelarmöte

Bild till nyheten Hendo kallade till spelarmöte
Kaptenen samlade lagkompisarna till ett möte innan matchen mot Tottenham, utan Jürgen Klopps vetskap.

Vid torsdag lunch satt Liverpoolmanagern på kontoret och planerade för eftermiddagsträningen. Det han inte visste var att Jordan Henderson samtidigt samlade ihop lagkamraterna för att "rensa luften".

Detta enligt The Guardian och Daily Mail.

Under en timmes tid snackade Hendo och spelarna om hur de skulle lyckas vända den miserabla formen under 2017. Mötet ska ha hållits i god professionell ton och alla fick komma till tals.

"Det var tack vare Jordan. Han ville att det skulle vara ett lagmöte och alla samlades. Det var inte bara han som snackade, både de erfarna och de yngre fick komma till tals. Det var bra och upppiggande", säger Adam Lallana.

"Ibland skadar det inte att snacka om det. Så länge någon har något att säga, så länge det inte är personligt, så skadar det inte att påminna varandra om vad som måste göras."

"Det var ett väldigt öppet möte och efteråt kändes det som att alla var överens om att vända saker och ting så snabbt som möjligt. Det var nästan en 'vi-mot-världen'-känsla och att vi skulle göra allt för varandra. Att vi skulle jobba sockarna av oss. Vi visste att det skulle bli förändring och att det bara var en fråga om tid, men också att det var upp till oss när vi ville att förändringen skulle komma."

"Managern har ansvaret, men det är vi som passerar den vita linjen. Det är upp till oss att replikera. Managern kan säga så mycket han vill och vad han önskar att vi ska göra, men det är ändå vi som ska utföra det. Resultatet var fantastiskt och det samma gäller spelet", avrundar Lallana.

14 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer