Kräver mer från Ojo

Bild till nyheten Kräver mer från Ojo
Den talangfulle yttern visade upp sitt register när U23 vände 1-2 till 3-2 mot Tottenham igår. Ledningen vill ändå se så mycket mer av 19-åringen innan det blir aktuellt med en ny chans i A-laget.

Efter att ha varit helt anonym i första halvlek och underläge med 1-2 blixtrade Ojo till i andra och låg bakom den starka vändningen.

Kvitteringen var en riktig läckerbit: Ojo lade bollen till rätta och skruvade vackert in den i det bortre hörnet från snäv vinkel (bilden nedan).

"Detta är vad han kan uträtta", konstaterar U23-tränaren Mike Garrity.

"Men ärligt talat gör han det inte tillräckligt ofta. Han är mer än kapabel att producera flera sådana ögonblick."

Garrity hävdar att han och Klopp puschar Ojo varje dag på träning att vara mer direkt och positiv i sitt spel.

"Det är precis sånt här han måste bidra med oftare. Oavsett när han spelar, så måste han plocka fram sina kvaliteter mer regelbundet. I andra halvlek var han mycket mer direkt i sitt spel och jobbade hårt och jag är glad att han fick göra ett mål."

Sheyi Ojo missade i stort sett hela hösten på grund av ryggproblem och har bara fått två matcher i A-laget så här långt; en start och ett inhopp i de två FA-cupmatcherna mot Plymouth.

Totalt har han spelat 13 matcher under Jürgen Klopp och gjorde sitt första och enda mål mot Exeter i FA-cupmötet i januari förra året.

6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer