"Vi kommer göra allt för att hitta tillbaka"

Bild till nyheten "Vi kommer göra allt för att hitta tillbaka"
Joel Matip menar att truppen kommer att arbeta hårdare och "göra allt" för att hitta tillbaka till den fina form från tidigare under säsongen.

Liverpool åkte på deras fjärde förlust för säsongen i Premier League när Hull City vann med 2-0 på KCOM Stadium under lördagseftermiddagen.

Ett sent mål i den första halvleken från Alfred N'Diaye innebar att de röda fick lov att kämpa i uppförsbacke efter pausvilan. Trots massivt bollinnehav för Liverpool var det tillslut hemmalaget som skulle göra 2-0 genom Oumar Niasse.

Matip pratade med Liverpoolfc.com efter matchen:

"Självklart är det en besvikelse. Vi försökte att vinna men det räckte inte."

"Vi måste arbeta hårdare. Första halvleken var inte alls bra. Andra halvlek var något bättre men inte bra nog. Vi måste komma igång tidigare, det är något som alla vi har sagt, inte bara tränaren."

Efter en hektisk period med många matcher har Klopps mannar nu en matchfri vecka för att förbereda sig inför mötet mot Tottenham nästa lördag.

Målet under veckan kommer vara att försöka hitta tillbaka till den energi och det flyt i spelet som såg Liverpool spela fantastisk fotboll under den första halvan av säsongen.

"Vi kommer att försöka att hitta tillbaka till den nivån," sa Matip

"Vi kommer att göra allt för att hitta tillbaka och spela den fotboll vi gjorde då."

"Det var ingen bra dag för oss, såklart, men nästa vecka kommer en ny möjlighet. Vi försöker att göra det bättre och vinna några poäng."


14 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer